Posoda za kruh Lovello - rdeča

Posoda za kruh - rdeča

Posoda za kruh - rdeča

S posodo za kruh Lovello bo vaš kruh ostal svež dlje, saj ima neprodušen pokrov in posebne luknjice za dovod ravno pravšnje količine zraka. Posoda ni le odličnega videza, temveč tudi funkcionalna in izdelana iz kvalitetnih materialov - kombincija jekla in kromiranih delov. Pokrov ima posebne tečaje, ki zadržijo pokrov na mestu ob vsakem odpiranju posode za kruh. ...
Izdelek ni več v prodaji.

S posodo za kruh Lovello bo vaš kruh ostal svež dlje, saj ima neprodušen pokrov in posebne luknjice za dovod ravno pravšnje količine zraka. Posoda ni le odličnega videza, temveč tudi funkcionalna in izdelana iz kvalitetnih materialov - kombincija jekla in kromiranih delov. Pokrov ima posebne tečaje, ki zadržijo pokrov na mestu ob vsakem odpiranju posode za kruh. Posoda za kruh stoji na štirih nogah, ki so podložene z mehko zaščito proti praskam na kuhinjskem pultu ali v kuhinjskih omaricah. Vsekakor je posoda za kruh Lovello pripomoček za vse tiste, ki želite kuhinjo opremiti s kvalitetnimi izdelki ter obenem v kuhinjo doprinesti moderen retro stil.

Pripeljite v svojo kuhinjo energijo in stil iz petdesetih. Linija Lovello je mešanica retro in modernega stila, ki se s svojimi barvami in oblikami poda vsaki kuhinji. Iz linije posod za shranjevanje Lovello so na voljo posoda za kavo, posoda za sladkor ali sol, posoda za čaj in posoda za kruh. Vse posode so na voljo v črni barvi in krem barvi.

Dodatne informacije
Blagovna znamka Lovello
Material jeklo
Velikost 42 cm x 22 cm x 19 cm
Dodaj mnenje za izdelek Posoda za kruh - rdeča
Izdelek ni več v prodaji.