5-delni set merilnih pripomočkov - MasterClass Smart Space

5-delni set merilnih pripomočkov - MasterClass Smart Space

5-delni set merilnih pripomočkov - MasterClass Smart Space

Odmerite mokre in suhe sestavine od 1/4 čajne žličke do 1 L. Vsak del v kompletu se zloži od najmanjšega do največjega, kar poveča dragocen prostor v omari. Vsi deli so izdelani iz trpežne plastike in so zasnovani za vsakodnevno uporabo ter so odporni na madeže in vonjave. Skodelice in žlice imajo lahko berljive mere, medtem ko posebno oblikovan vrč omogoča natančno merjenje tudi na ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: petek 26.07. - ponedeljek 29.07.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

21,90 €
Odmerite mokre in suhe sestavine od 1/4 čajne žličke do 1 L. Vsak del v kompletu se zloži od najmanjšega do največjega, kar poveča dragocen prostor v omari. Vsi deli so izdelani iz trpežne plastike in so zasnovani za vsakodnevno uporabo ter so odporni na madeže in vonjave. Skodelice in žlice imajo lahko berljive mere, medtem ko posebno oblikovan vrč omogoča natančno merjenje tudi na poševni površini. Set vsebuje čajno žličko (5 ml), žlico (15 ml), 1/2 skodelice (120 ml), 1 skodelico (250 ml) in 1 L vrč. Z izdelki MasterClass Smart Space dosežete maksimalno učinkovitost in prihranite prostor. Primerno le za ročno pranje.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Kitchen Craft
Velikost Čajna žlička (5 ml), žlica (15 ml), 1/2 skodelice (120 ml), 1 skodelica (250 ml), 1 L vrč
Dodaj mnenje za izdelek 5-delni set merilnih pripomočkov - MasterClass Smart Space
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o 5-delni set merilnih pripomočkov - MasterClass Smart Space?