8-delni set za peko - KitchenCraft

8-delni set za peko - KitchenCraft

8-delni set za peko - KitchenCraft

Odlična rešitev za vse, ki želite dober set pekačev za različne namene. V setu se nahaja pekač za štruco (0,5 kg), štirje pravokotni pekači različnih dimenzij, okrogli pekač, pekač za pizzo ter pekač za 12 muffin-ov. Pekači so narejeni iz karbonskega jekla in so zelo vzdržljivi ter odporni. Enakomerno absorbirajo toploto, kar omogoča boljše rezultate pri peki. Vsi pekači imajo ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 12.12. - sreda 13.12.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

59,00 €
Odlična rešitev za vse, ki želite dober set pekačev za različne namene. V setu se nahaja pekač za štruco (0,5 kg), štirje pravokotni pekači različnih dimenzij, okrogli pekač, pekač za pizzo ter pekač za 12 muffin-ov. Pekači so narejeni iz karbonskega jekla in so zelo vzdržljivi ter odporni. Enakomerno absorbirajo toploto, kar omogoča boljše rezultate pri peki. Vsi pekači imajo prevleko proti prijemanju. Primerno za uporabo v zamrzovalniku in za pranje v pomivalnem stroju. Brez PTFE, PFOA in BPA. Pakiranje primerno za darilo. Primerno za peko do 220°C. Dimenzije: pekač za štruco 21 x 10 x 5.5 cm, pekač za brownie-je 27.5 x 17.5 x 3 cm, okrogli pekač 20 x 3 cm, pekač za muffine 35 x 26 x 3 cm (luknje 6 x 2.5 cm), velik pladenj 35 x 25 x 1.5 cm, mali pladenj 30 x 20 x 1 cm, velik pekač 33 x 26 x 4 cm, pekač za pizzo 33.5 x 33.5 x 1.5 cm.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Kitchen Craft
Velikost Različne dimenzije
Dodaj mnenje za izdelek 8-delni set za peko - KitchenCraft
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o 8-delni set za peko - KitchenCraft?