Digitalni termometer s sondo - Ibili

Digitalni termometer s sondo - Ibili

Digitalni termometer s sondo - Ibili

Ne prepuščajte ničesar naključju in odpravite dvom ali je vaše meso dovolj pečeno. Enostavno, sproti med pečenjem preverjajte notranjo temperaturo mesa z digitalnim termometrom s sondo. Termometer ima vgrajen tudi časovnik, ki vas bo opozoril po preteku nastavljenega časa. Enostavno nastavite časovnik na želeni čas pečenja, sondo vstavite v meso in sproti preverjajte temperaturo mesa ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: petek 10.02. - ponedeljek 13.02.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

Redna cena 21,50 € Special Price 17,20 €

Ne prepuščajte ničesar naključju in odpravite dvom ali je vaše meso dovolj pečeno. Enostavno, sproti med pečenjem preverjajte notranjo temperaturo mesa z digitalnim termometrom s sondo. Termometer ima vgrajen tudi časovnik, ki vas bo opozoril po preteku nastavljenega časa. Enostavno nastavite časovnik na želeni čas pečenja, sondo vstavite v meso in sproti preverjajte temperaturo mesa na digitalnem LCD zaslonu, ki ga enostavno postavite na zunanjo stran pečice, saj je na hrbtni strani magnet. Digitalni termometer s sondo je popoln kuhinjski pripomoček za pečenje vseh vrst mesa in se lahko uporablja v pečicah, cvrtnikih, kotlih za kuhanje, ponvah in celo žarih. Digitalni termometer ima žico odporno na toploto in sondo iz nerjavečega jekla. Kadar ga ne potrebujete za pečenje mesa pa ga lahko uporabite tudi samostojno kot časovnik, ki vam bo v pomoč tudi pri pripravi drugih jedi. Digitalni termometer s sondo za delovanje potrebuje 1 x AAA baterijo (ni priložena). Termometer, žica in sonda so primerni le za ročno čiščenje z vlažno krpo. Primerno za temperaturna območja med - 50°C do + 300°C. Žica je dolga 115 cm.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material nerjaveče jeklo
Velikost 6 cm x 7 cm
Dodaj mnenje za izdelek Digitalni termometer s sondo - Ibili
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Digitalni termometer s sondo - Ibili?