Digitalni termometer z žlico in spatulo - 3v1

Digitalni termometer z žlico in spatulo - 3v1

Digitalni termometer z žlico in spatulo - 3v1

Vsi imamo radi praktične kuhinjske pripomočke, ki nam olajšajo delo in prihranijo prostor. Ta izvrsten pripomoček vam bo odlično služil za jedi, kjer je potrebno spremljati temperaturo, obenem pa mešati in postrgati posodo (temperiranje čokolade, taljenje sladkorja, izdelava marmelade itd.). Termometer lahko uporabite tudi za meso. Narejeno iz 100 % silikona. Velikost izdelka je 25 cm. ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 26.09. - sreda 27.09.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

22,90 €
Vsi imamo radi praktične kuhinjske pripomočke, ki nam olajšajo delo in prihranijo prostor. Ta izvrsten pripomoček vam bo odlično služil za jedi, kjer je potrebno spremljati temperaturo, obenem pa mešati in postrgati posodo (temperiranje čokolade, taljenje sladkorja, izdelava marmelade itd.). Termometer lahko uporabite tudi za meso. Narejeno iz 100 % silikona. Velikost izdelka je 25 cm. Maksimalna temperatura merjenja je 300⁰C, minimalna pa -50⁰C.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material silikon
Velikost 25 cm
Dodaj mnenje za izdelek Digitalni termometer z žlico in spatulo - 3v1
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Digitalni termometer z žlico in spatulo - 3v1?