Francoska kafetiera Trieste - 1000 ml

Francoska kafetiera Trieste - 1000 ml

Francoska kafetiera Trieste - 1000 ml

Kafetiera na potisk bo navdušila vse ljubitelje dobre kave. Kafetiera Trieste je narejena iz trpežnega borosilikatnega stekla. Okvir je izdelan iz trdega nerjavečega jekla. V kafetiero dodate kavo, vlijete vročo vodo in filter počasi potisnete proti dnu. Vaša kava bo tako prosta nadležnih sedimentov in usedlin, vi pa boste uživali v čudovitem okusu vaše najljubše kave. Kapaciteta ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: petek 26.07. - ponedeljek 29.07.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

29,90 €
Kafetiera na potisk bo navdušila vse ljubitelje dobre kave. Kafetiera Trieste je narejena iz trpežnega borosilikatnega stekla. Okvir je izdelan iz trdega nerjavečega jekla. V kafetiero dodate kavo, vlijete vročo vodo in filter počasi potisnete proti dnu. Vaša kava bo tako prosta nadležnih sedimentov in usedlin, vi pa boste uživali v čudovitem okusu vaše najljubše kave. Kapaciteta kafetiere je 1000 ml.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Le’Xpress
Material steklo
Velikost 1000 ml
Dodaj mnenje za izdelek Francoska kafetiera Trieste - 1000 ml
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Francoska kafetiera Trieste - 1000 ml?