Globoki pekač MasterClass - Ombre Grey

Globoki pekač MasterClass - Ombre Grey

Globoki pekač MasterClass - Ombre Grey

Velik pekač z ročaji ni le prelepega videza, temveč je tudi praktičen in izredno trpežen. Izdelan je iz litega aluminija, ki je za razliko od običajnega aluminija zelo močan ter odporen, a je hkrati lahek in ima odlične lastnosti porazdelitve toplote. Pekač je zelo odporen na obrabo. Dve plasti posebnega premaza proti praskam in prijemanju zagotavljata dolgo življenjsko dobo in ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: petek 10.02. - ponedeljek 13.02.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

62,90 €
Velik pekač z ročaji ni le prelepega videza, temveč je tudi praktičen in izredno trpežen. Izdelan je iz litega aluminija, ki je za razliko od običajnega aluminija zelo močan ter odporen, a je hkrati lahek in ima odlične lastnosti porazdelitve toplote. Pekač je zelo odporen na obrabo. Dve plasti posebnega premaza proti praskam in prijemanju zagotavljata dolgo življenjsko dobo in enostavno čiščenje. Hrana se na površino ne bo lepila, ostanke na pekaču pa odstranite že z rahlim potegom. Pekač je precej globok, tako da je idealen tudi za peko večjih kosov hrane. Pekač vam bo služil dolga leta. Pekač je zaradi posebne izdelave dna primeren tudi za kuhalne plošče, vključno z indukcijo. Velikost pekača je 34,5 cm x 24,5 cm x 10 cm. Primerno tudi za pranje v pomivalnem stroju, toda za daljšo življenjsko dobo priporočamo ročno pranje ter plastične oziroma lesene kuhinjske pripomočke.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Master Class
Material aluminij
Velikost 34,5 cm x 24,5 cm x 10 cm
Dodaj mnenje za izdelek Globoki pekač MasterClass - Ombre Grey
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Globoki pekač MasterClass - Ombre Grey?
Kupci so si ogledali tudi