Blagovna znamka COMAS je sinonim za ekskluzivnost. Vsaka linija izdelkov zasnovana tako, da vrhunskim chef-om nudi izvirne in kakovostne izdelke, s katerimi lahko ustvari najbolj kreativne jedi in svojemu gostu ponudi vrhunsko doživetje. Znamka COMAS zajema širok asortima izdelkov za pripravo in postrežbo jedi.

V katalogu boste našli profesionalne deske za rezanje, GN posode iz nerjavečega jekla in plastike, nože za različne kuharske potrebe, sekire, ponve v vseh velikosti, jedilni pribor različnih oblik vse od nižjega do višjega cenovnega razreda, inovativne izdelke za postrežbo in catering ter številne druge kuhinjske pripomočke, ki jih potrebuje vsaka profesionalna kuhinja. Izdelki Comas so primerni za bare, restavracije in hotele, ki pri svojem delu zahtevajo le najboljše in želijo svojemu gostu ponuditi vrhunsko in edinstveno doživetje.

Za vsa vprašanja, cenike in osebno svetovanje smo vam na voljo na telefonski številki 031 550 326, lahko pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in vas pokličemo v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam sporočilo

Kontaktni podatki