Keramični pekač za kruh - rdeč

Keramični pekač za kruh - rdeč

Keramični pekač za kruh - rdeč

Nič ni boljšega od domačega kruha. Keramični pekač vam omogoča peko kruha s hrustljavo skorjico in mehko sredico, saj pokrov ujame paro in ustvari pogoje za popolno pečen kruh. Pekač je lahko tudi prelepo darilo. Velikost pekača je 24,5 cm x 10 cm x 10 cm. Primerno za pečico, mikrovalovno pečico ter zamrzovalnik. Ni primerno za uporabo na odprtem ognju. Pekač je odporen na temperaturo ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: petek 26.07. - ponedeljek 29.07.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

47,90 €
Nič ni boljšega od domačega kruha. Keramični pekač vam omogoča peko kruha s hrustljavo skorjico in mehko sredico, saj pokrov ujame paro in ustvari pogoje za popolno pečen kruh. Pekač je lahko tudi prelepo darilo. Velikost pekača je 24,5 cm x 10 cm x 10 cm. Primerno za pečico, mikrovalovno pečico ter zamrzovalnik. Ni primerno za uporabo na odprtem ognju. Pekač je odporen na temperaturo do 250°C. Primerno za pranje v pomivalnem stroju.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material keramika
Velikost 24,5 cm x 10 cm x 10 cm
Dodaj mnenje za izdelek Keramični pekač za kruh - rdeč
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Keramični pekač za kruh - rdeč?