Košara za kuhanje na pari Ibili - 27 cm

Košara za kuhanje na pari Ibili - 27 cm

Košara za kuhanje na pari Ibili - 27 cm

Pripravite kuhano zelenjavo s košaro za kuhanje na pari. Košara se prilega večini klasičnih posod, velikosti do 27 cm premera. Košaro enostavno postavite na posodo napolnjeno z malo vode in kuhate dokler zelenjava ne postane mehka in okusna. Robovi košare se tudi zložijo in popolnoma objamejo zelenjavo za boljši okus zelenjave. Za enostavnejše shranjevanje košare, se robovi zložijo. ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: četrtek 29.02. - petek 01.03.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

14,90 €
Pripravite kuhano zelenjavo s košaro za kuhanje na pari. Košara se prilega večini klasičnih posod, velikosti do 27 cm premera. Košaro enostavno postavite na posodo napolnjeno z malo vode in kuhate dokler zelenjava ne postane mehka in okusna. Robovi košare se tudi zložijo in popolnoma objamejo zelenjavo za boljši okus zelenjave. Za enostavnejše shranjevanje košare, se robovi zložijo. Košara je izdelana iz kakovostnega nerjavečega jekla. Kuhanje na pari pomaga obdržati naraven okus in živo barvo zelenjave. Primerno za čiščenje v pomivalnem stroju. Največji premer košare je 27 cm.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material nerjaveče jeklo
Velikost 27 cm
Dodaj mnenje za izdelek Košara za kuhanje na pari Ibili - 27 cm
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Košara za kuhanje na pari Ibili - 27 cm?