Kovinsko milo Amco

Kovinsko milo Amco

Kovinsko milo Amco

Se sliši malo nenavadno? Brez dvoma so čebula, česen in ribe okusne sestavine. Toda njihov močan vonj se lahko na vaših rokah zadrži še dolgo časa. Kovinsko milo Amco ponuja preprost in učinkovit način, kako te vonjave odpraviti. Amco izgleda kot milo in tudi deluje na podoben način. Njegova konstrukcija iz nerjavečega jekla nevtralizira molekule, ki sproščajo močan vonj. Lahko ga ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 3,90 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 27.09. - sreda 28.09.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

9,50 €
Se sliši malo nenavadno? Brez dvoma so čebula, česen in ribe okusne sestavine. Toda njihov močan vonj se lahko na vaših rokah zadrži še dolgo časa. Kovinsko milo Amco ponuja preprost in učinkovit način, kako te vonjave odpraviti. Amco izgleda kot milo in tudi deluje na podoben način. Njegova konstrukcija iz nerjavečega jekla nevtralizira molekule, ki sproščajo močan vonj. Lahko ga uporabljate z vodo ali brez. Podrgnite po rokah, tako kot bi to storili z normalnim trdim milom. Zaradi kvalitetne izdelave se kovinsko milo ne bo obarvalo ali zarjavelo. Amco Houseworks je večkrat nagrajena blagovna znamka z dolgo tradicijo. S svojimi inovativnimi izdelki so si prislužili spoštovanje profesionalnih i amaterskih kuharjev po vsem svetu.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Amco
Material nerjaveče jeklo
Velikost ni podatka
Dodaj mnenje za izdelek Kovinsko milo Amco
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Kovinsko milo Amco?
Kupci so si ogledali tudi