Kvadratni pekač za torto / pecivo

Kvadratni pekač za torto / pecivo

Kvadratni pekač za torto / pecivo

Kvadratni pekač za pecivo ali torto je eden tistih pripomočkov, ki ne sme manjkati v nobeni kuhinji. Pekač ima odstranljivo dno za enostavnejše odstranjevanje biskvita in je prevlečen s posebno prevleko, ki preprečuje prijemanje biskvita na pekač. Narejeno iz valjanega jekla in brez škodljive kemikalije PFOA. Primerno za pranje v pomivalnem stroju. Dimenzije pekača so 24 cm x 24 cm x 7 ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 18.06. - sreda 19.06.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

19,50 €
Kvadratni pekač za pecivo ali torto je eden tistih pripomočkov, ki ne sme manjkati v nobeni kuhinji. Pekač ima odstranljivo dno za enostavnejše odstranjevanje biskvita in je prevlečen s posebno prevleko, ki preprečuje prijemanje biskvita na pekač. Narejeno iz valjanega jekla in brez škodljive kemikalije PFOA. Primerno za pranje v pomivalnem stroju. Dimenzije pekača so 24 cm x 24 cm x 7 cm.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material jeklo
Velikost 24 cm x 24 cm x 7 cm
Dodaj mnenje za izdelek Kvadratni pekač za torto / pecivo
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Kvadratni pekač za torto / pecivo?