Merilne posodice Flora

Merilne posodice Flora

Merilne posodice Flora

Merilne posodice Flora so odličen kuhinjski pripomoček za vse, ki obožujete pripravo jedi po tujih receptih. Nič več preračunavanja količin v tujih receptih, uporabite raje merilne posodice Flora, ki omogočajo dodajanje sestavin od 1/4 cup do 1 cup. Merilne posodice Flora po uporabi enostavno operete v pomivalnem stroju in jih zložite eno v drugo za enostavnejše shranjevanje. ...
Izdelek ni več v prodaji.

Merilne posodice Flora so odličen kuhinjski pripomoček za vse, ki obožujete pripravo jedi po tujih receptih. Nič več preračunavanja količin v tujih receptih, uporabite raje merilne posodice Flora, ki omogočajo dodajanje sestavin od 1/4 cup do 1 cup. Merilne posodice Flora po uporabi enostavno operete v pomivalnem stroju in jih zložite eno v drugo za enostavnejše shranjevanje. Posodice Flora se stisnejo ena na drugo, zaradi česar vedno ostanejo na svojem mestu in skupaj.

Kuhinjski pripomočki kolekcije Kizmos so izdelani iz najlona. Vsak pripomoček Kizmos jemlje navdih iz cvetov rož in vsak predstavlja drugo obliko cveta. Kolekcija Kizmos bo v vaš dom prinesla pridih narave in obarvala vašo kuhinjo. Vsi kuhinjski pripomočki iz kolekcije Kizmos so izdelani iz materialov, ki so primerni za uporabo na občutljivih površinah in nikoli ne bodo poškodovali vaše najljubše posode.

Dodatne informacije
Blagovna znamka Kizmos
Material plastika
Velikost 1 cup / 225 ml, 1/2 cup / 125 ml, 1/3 cup / 85 ml in 1/4 cup / 60ml
Dodaj mnenje za izdelek Merilne posodice Flora
Izdelek ni več v prodaji.