Model za čokoladne skledice

Model za čokoladne skledice

Model za čokoladne skledice

Ali ne bi bilo odlično, da bi pri sladici lahko pojedli še skledico, v kateri je sladica postrežena? Z modelom za čokoladne skledice bomo dosegli prav to. Gostje bodo zagotovo navdušeni, ko jim boste v čokoladni skledici postregli sladoled, mousse ali pa kakšno drugo sladko dobroto. Skledica je narejena iz Tritan-a, ki velja za najbolj kakovostno in trpežno plastiko, saj ne vsebuje ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 3,90 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 27.09. - sreda 28.09.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

Redna cena 9,90 € Special Price 22,87 €

Ali ne bi bilo odlično, da bi pri sladici lahko pojedli še skledico, v kateri je sladica postrežena? Z modelom za čokoladne skledice bomo dosegli prav to. Gostje bodo zagotovo navdušeni, ko jim boste v čokoladni skledici postregli sladoled, mousse ali pa kakšno drugo sladko dobroto. Skledica je narejena iz Tritan-a, ki velja za najbolj kakovostno in trpežno plastiko, saj ne vsebuje škodljivega BPA in BPS. Uporaba je enostavna, saj stopljeno čokolado vlijete v skledico in enkomerno porazdelite po celotni površini ter pustite, da se čokolada v hladilniku strdi. Ko se čokolada dovolj strdi, skledico potisnete narazen in čokoladne skledice so pripravljene. Premer skledice je 10 cm, globina pa je 6 cm. Primerno za pranje v pomivalnem stroju.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material plastika
Velikost 10 cm x 6 cm
Dodaj mnenje za izdelek Model za čokoladne skledice
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Model za čokoladne skledice?