Nagibni mlinček Master Class Gravity

Nagibni mlinček Master Class Gravity

Nagibni mlinček Master Class Gravity

Nagibni mlinček Master Class Gravity vam omogoča, da hrano začinite s preprostim nagibom. Pametni mehanizem s sistemom »nagni in aktiviraj« omogoča enostavno začinjanje hrane z eno roko. Mlinček torej le nagnete in že melje. Brez pritiskanja, vrtenje itd. Mlinček je mehak na dotik in ima nedrseč zaključek, kar zagotavlja trden oprijem. Eleganten mat črni dizajn pa se bo odlično podal vsaki mizi. Zasnova mlinčka zagotavlja tudi, da se odvečni delčki zadržijo znotraj mlinčka in ne padejo na površino mize, pulta ali police. Mlinček je preprost za polnjenje in ima trpežen ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 18.06. - sreda 19.06.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

16,90 €
Nagibni mlinček Master Class Gravity vam omogoča, da hrano začinite s preprostim nagibom. Pametni mehanizem s sistemom »nagni in aktiviraj« omogoča enostavno začinjanje hrane z eno roko. Mlinček torej le nagnete in že melje. Brez pritiskanja, vrtenje itd. Mlinček je mehak na dotik in ima nedrseč zaključek, kar zagotavlja trden oprijem. Eleganten mat črni dizajn pa se bo odlično podal vsaki mizi. Zasnova mlinčka zagotavlja tudi, da se odvečni delčki zadržijo znotraj mlinčka in ne padejo na površino mize, pulta ali police. Mlinček je preprost za polnjenje in ima trpežen nerjaveči keramični mehanizem za mletje, kar omogoča dolgotrajno delovanje. Mlinček je lahko tudi odlično darilo za vse tiste, ki imajo radi v svoji kuhinji nekaj drugačnega in inovativnega. Kapaciteta mlinčka je 22 g. Očistite ga z vlažno krpo.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Master Class
Material guma
Dodaj mnenje za izdelek Nagibni mlinček Master Class Gravity
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Nagibni mlinček Master Class Gravity?