Okrogla litoželezna ponvica na podstavku - 15 cm

Okrogla litoželezna ponvica na podstavku - 15 cm

Okrogla litoželezna ponvica na podstavku - 15 cm

DIMENZIJA PONVE: premer ponve 15 cm, skupaj z ročajem 20 cm! Prosimo pred naročilom preizkusite dimenzije z metrom! Mnogi profesionalni kuharji hvalijo okus hrane, ki ga lahko pridobimo z uporabo litoželezne ponve. Ponev iz litega železa je enostavna za uporabo in primerna za odprti ogenj, oglje, plin, električno ploščo in steklo-keramično ploščo. Hrana se v ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: petek 26.07. - ponedeljek 29.07.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

21,90 €
DIMENZIJA PONVE: premer ponve 15 cm, skupaj z ročajem 20 cm! Prosimo pred naročilom preizkusite dimenzije z metrom! Mnogi profesionalni kuharji hvalijo okus hrane, ki ga lahko pridobimo z uporabo litoželezne ponve. Ponev iz litega železa je enostavna za uporabo in primerna za odprti ogenj, oglje, plin, električno ploščo in steklo-keramično ploščo. Hrana se v litoželezni ponvi speče enakomerno in zadrži sokove, prav tako pa za peko ni potrebno dodajati maščobe. Litoželezna ponev ostane vroča še dolgo potem, ko jo odstranite z vira toplote in je idealna za serviranje hrane na mizi, saj bo ta zaradi lastnosti materiala zadržala toploto. Pri uporabi na steklo-keramični plošči ponev ne vlecite, temveč dvigujte, da ne poškodujete kuhalne površine. Po koncu uporabe pustite, da se ohladi, šele nato jo očistite. Primerno le za ročno pranje. Odporna na temperaturo do 250°C. Premer ponve je 15 cm, skupaj z ročajem pa je velikost 20 cm. Priporoča se, da pred prvo uprabo obvezno na ponvi naredite zaščitni sloj. V ponev po celotni površini dodajte olje in ponev segrejte. Tako se bo na ponvi ustvarila patina, ki bo boljša z vsako naslednjo uporabo, zato se priporoča, da ponev uporabljate čim večkrat. Za čiščenje ne uprabljajte kovinskih pripomočkov in agresivnih čistilnih sredstev, saj boste tako odstranili zaščitni sloj. Ponev prvo obrišite s papirnatimi brisačami in nato po potrebi uporabite vodo. Pri preveliki količini vode oziroma vlage, obstaja možnost, da se bo na ponvi pojavila rja, zato jo vedno dobro obrišite in posušite preden jo pospravite. Pri čiščenju z vodo in detergentom je ponev potrebno znova zaščititi.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Artesà
Material lito železo
Velikost 20 cm
Dodaj mnenje za izdelek Okrogla litoželezna ponvica na podstavku - 15 cm
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Okrogla litoželezna ponvica na podstavku - 15 cm ?