Pekač za pito / quiche  Crous - 24 cm

Pekač za pito / quiche Crous - 24 cm

Pekač za pito / quiche Crous - 24 cm

Pripravite slastno pito, flan ali quiche. Luknje na pekaču omogočajo, da zrak prosto kroži, tako pa se ustvari popolna zlato-rjava skorja, snemljivo dno pa bo poskrbelo, da vsebino enostavno odstranite iz pekača. Pekač je narejen iz valjanega jekla in ima premium Whitford Xylan Plus premaz proti prijemanju, ki je odporen na obrabo in praske. Pekač je narejen brez škodljive kemikalije PFOA ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: četrtek 29.02. - petek 01.03.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

13,50 €
Pripravite slastno pito, flan ali quiche. Luknje na pekaču omogočajo, da zrak prosto kroži, tako pa se ustvari popolna zlato-rjava skorja, snemljivo dno pa bo poskrbelo, da vsebino enostavno odstranite iz pekača. Pekač je narejen iz valjanega jekla in ima premium Whitford Xylan Plus premaz proti prijemanju, ki je odporen na obrabo in praske. Pekač je narejen brez škodljive kemikalije PFOA in s proizvodnim procesom, ki proizvaja nizke emisije ogljika. Primerno za pomivalni stroj, hladilnik in zamrzovalnik. Dimenzije pekača so 24 cm x 2,5 cm. Primerno za temperaturo do max 220 °C. Ne uporabljate agresivnih čistil in pripomočkov, ki bi lahko poškodovali površino pekača.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material jeklo
Velikost 24 cm
Dodaj mnenje za izdelek Pekač za pito / quiche Crous - 24 cm
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Pekač za pito / quiche Crous - 24 cm?