Porcelanast lonček za kavo Ava & I

Porcelanast lonček za kavo Ava & I

Porcelanast lonček za kavo Ava & I

Ta čudovit lonček za kavo je za vse, ki si želijo nekaj malo drugačnega. Potovalni lonček za kavo iz kolekcije Ava & I je elegantnega izgleda z efektom marmorja in zlatega slogana "Hello Beautiful". Lonček bo popestril tudi najbolj dolgočasno ponedeljkovo jutro. Lonček ima dvojno steno iz porcelana, ki pijačo izolira, zunanjost pa ohranja prijetno temperaturo. Pokrov omogoča enostavno ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 3,90 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 27.09. - sreda 28.09.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

14,90 €
Ta čudovit lonček za kavo je za vse, ki si želijo nekaj malo drugačnega. Potovalni lonček za kavo iz kolekcije Ava & I je elegantnega izgleda z efektom marmorja in zlatega slogana "Hello Beautiful". Lonček bo popestril tudi najbolj dolgočasno ponedeljkovo jutro. Lonček ima dvojno steno iz porcelana, ki pijačo izolira, zunanjost pa ohranja prijetno temperaturo. Pokrov omogoča enostavno pitje in ima silikonski trak, ki poskrbi, da je vsebina na varnem. Kapaciteta lončka je 380 ml.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Creative Tops
Material porcelan
Velikost 380 ml
Dodaj mnenje za izdelek Porcelanast lonček za kavo Ava & I
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Porcelanast lonček za kavo Ava & I?