Pripomoček za slaščice Ibili

Pripomoček za slaščice Ibili

Pripomoček za slaščice Ibili

Če pečete piškote / kekse in ostale slaščice, potem vam bo pištola za kekse in dekoracijo v veliko pomoč. Je enostavna za uporabo in omogoča hitro ter učinkovito pripravo različnih vrst sladic. Set vsebuje pištolo, 8 nastavkov za okraševanje slaščic ter 10 nastavkov za izdelavo različnih keksov. Pištola in nastavki so narejeni iz nerjavečega jekla. Primerno za pranje v pomivalnem ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 06.06. - sreda 07.06.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

Redna cena 25,90 € Special Price 20,72 € Najnižja cena zadnjih 30 dni: 20,72 €

Če pečete piškote / kekse in ostale slaščice, potem vam bo pištola za kekse in dekoracijo v veliko pomoč. Je enostavna za uporabo in omogoča hitro ter učinkovito pripravo različnih vrst sladic. Set vsebuje pištolo, 8 nastavkov za okraševanje slaščic ter 10 nastavkov za izdelavo različnih keksov. Pištola in nastavki so narejeni iz nerjavečega jekla. Primerno za pranje v pomivalnem stroju. Priloženi so tudi recepti.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material nerjaveče jeklo
Velikost 25 cm x 12 cm
Dodaj mnenje za izdelek Pripomoček za slaščice Ibili
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Pripomoček za slaščice Ibili?