Product was successfully added to your shopping cart.
Steklenička za vodo z okusom Citrus Zinger - roza

Citrus Zinger - roza

Redna cena: 24,90 €

Spletna cena: 19,90 €

Citrus Zinger - roza

Quick Overview

Steklenička za vodo z okusom Citrus Zinger - roza

Redna cena: 24,90 €

Spletna cena: 19,90 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina: 3,50 € / naročilo
Predvidena dostava: sreda 20.03. - četrtek 21.03.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu

* Paket bo odpremljen z dostavno službo GLS. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

Imate citruse in ne veste, kaj bi z njimi? Pripravite jih v steklenički Citrus Zinger! Preprostoenostavno in okusno. Citrus Zinger je zasnovan posebej za citruse. Pripravite si torej okusne in zdrave napitke Zing z limonami, limetami, pomarančami...


Steklenička za vodo z okusom Citrus Zinger omogoča enostavno ožemanje svežega soka iz citrusov z vgrajenim ožemalnikom na dnu stekleničke. Steklenička Citrus Zinger je primerna tako za hitro in aktivno življenje kot tudi za lagodno in mirno življenje v varnem zavetju doma. S stekleničko Citrus Zinger se lahko odpravite na jogo, v pisarno ali na potep v mesto. Naj vas spremlja v vašem vsakdanu, kjerkoli in kadarkoli.

Obogatite svojo vodo z vitaminom C in bogato aromo citrusov. S Citrus Zingerjem v vaše telo vnesete prepotrebne vitamine. Naj vas Citrus Zinger popelje v tisti dolg in prečudovit sončen dan, ki ga imamo vsi najraje.

Hudakuhna.si uporablja piškotke. S klikom na gumb "vredu" sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Piškotke lahko kadarkoli prilagodite v Nastavitvah piškotkov.