Product was successfully added to your shopping cart.
Vintage posoda za shranjevanje in prenašanje torte - krem

Vintage posoda za torto - krem

Redna cena: 39,90 €

Spletna cena: 34,90 €

Vintage posoda za torto - krem

Quick Overview

Vintage posoda za shranjevanje in prenašanje torte - krem
Predstavite svoje slastne torte v čudovitem tradicionalnem slogu. Posoda za torto je prelepe antične krem barve in ima privzdignjeno dno z nepredušnim silikonskim tesnilom, ki drži pokrov na mestu. Tako bo vaša torta vedno slastna in sveža. Tradicionalen in hkrati eleganten videz bo v vašo postrežbo popeljal na višji nivo. Velikost posode je 28.5 cm x 18 cm (notranji premer je 25 cm). Primerno le za ročno pranje.

Na zalogi


Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina: 3,90 € / naročilo
Predvidena dostava: sreda 13.11. - četrtek 14.11.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card Plačilo s plačilno kartico JCB Plačilo s plačilno kartico Discover Plačilo s plačilno kartico Diners Plačilo s plačilno kartico UnionPay

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

Redna cena: 39,90 €

Spletna cena: 34,90 €

Hudakuhna.si uporablja piškotke. S klikom na gumb "vredu" sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Piškotke lahko kadarkoli prilagodite v Nastavitvah piškotkov.