Product was successfully added to your shopping cart.
Čajnik s skodelico - English Garden

Čajnik s skodelico - English Garden

Redna cena: 29,90 €

Spletna cena: 25,50 €

Čajnik s skodelico - English Garden

Quick Overview

Čajnik s skodelico - English Garden
Čajnik s skodelico - English Garden je izdelan iz kvalitetnega porcelana in poslikan s čudovitimi motivi angleškega vrta. Čajnik s skodelico je lahko čudovito darilo za vsakega ljubitelja dobrega čaja ali pa odličen način za postrežbo vaših gostov na nedeljskem čaju. Čajnik je porisan s cvetočimi rožami, plesočimi metulji in čebelicami, pokrov čajnika in skodelica pa sta okrašena z elegantnimi belimi pikami na sinje modri podlagi. Prostornina čajnika je 480 ml, prostornina skodelice pa 280 ml.

Zadnji kos


Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina: 3,90 € / naročilo
Predvidena dostava: četrtek 02.04. - petek 03.04.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card Plačilo s plačilno kartico JCB Plačilo s plačilno kartico Discover Plačilo s plačilno kartico Diners Plačilo s plačilno kartico UnionPay

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

Redna cena: 29,90 €

Spletna cena: 25,50 €

Hudakuhna.si uporablja piškotke. S klikom na gumb "vredu" sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Piškotke lahko kadarkoli prilagodite v Nastavitvah piškotkov.