Product was successfully added to your shopping cart.
Marmornat servirni pladenj - marmor

Marmornat servirni pladenj - marmor

Redna cena: 28,00 €

Spletna cena: 17,92 €

-36%

Marmornat servirni pladenj - marmor

93 1 100 0

Quick Overview

Marmornat servirni pladenj - marmor
Marmornat servirni pladenj je kot nalašč za elegantno postrežbo različnih sirov, salam in drugih narezkov. Servirni pladenj je izdelan iz marmoja v dveh različnih odtenkih - bel in siv. Marmornat servirni pladenj ima tudi vrvico na katero lahko pladenj obesite v kuhinji kadar ga ne potrebujete in tako služi kot okrasni element vaše kuhinje. Servirni pladenj je izdelan iz trpežnega marmorja, zaradi česar ga lahko poleg postrežbe uporabite tudi za rezanje ali sekljanjen hrane. Dimenzije servirnega pladnja so 15 cm x 35 cm x 1,5 cm. Primerno le za ročno pranje.

Zadnji kos


Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina: 3,90 € / naročilo
Predvidena dostava: sreda 16.06. - četrtek 17.06.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card Plačilo s plačilno kartico JCB Plačilo s plačilno kartico Discover Plačilo s plačilno kartico Diners Plačilo s plačilno kartico UnionPay

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

Redna cena: 28,00 €

Spletna cena: 17,92 €

Hudakuhna.si uporablja piškotke. S klikom na gumb "vredu" sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Piškotke lahko kadarkoli prilagodite v Nastavitvah piškotkov.