Rezalnik / mandolina za zelenjavo

Rezalnik / mandolina za zelenjavo

Rezalnik / mandolina za zelenjavo

Hitro in enostavno do popolno narezane zelenjave ali sadja. Z rezalnikom boste v popolnosti izkoristili živilo ter prihranili čas in trud. Rezalnik omogoča različne vrste rezanja (rezine, tanke ali debelejše julienne trakove) ter različne debeline (1,5 mm, 3 mm, 6 mm). Vsi nastavki so zloženi v SAFE predalniku, ki je pritrjen na samo mandolino. Set vsebuje rezalnik, držalo, predalnik za ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 26.09. - sreda 27.09.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

24,90 €
Hitro in enostavno do popolno narezane zelenjave ali sadja. Z rezalnikom boste v popolnosti izkoristili živilo ter prihranili čas in trud. Rezalnik omogoča različne vrste rezanja (rezine, tanke ali debelejše julienne trakove) ter različne debeline (1,5 mm, 3 mm, 6 mm). Vsi nastavki so zloženi v SAFE predalniku, ki je pritrjen na samo mandolino. Set vsebuje rezalnik, držalo, predalnik za zelenjavo ter pripadajoče nastavke.Z rezalnikom postopajte previdno, saj so rezila zelo ostra. Vedno uporabljajte varnostno držalo. Primerno za pranje v pomivalnem stroju.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material plastika
Velikost 31 cm
Dodaj mnenje za izdelek Rezalnik / mandolina za zelenjavo
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Rezalnik / mandolina za zelenjavo?