Ribežen z zbiralnikom - štiristranski

Ribežen z zbiralnikom - štiristranski

Ribežen z zbiralnikom - štiristranski

Pametno oblikovan ribežen MasterClass ima štiri načine ribanja. Na spodnji del ribežna se pritrdi zbiralnik, kjer se zbira naribana vsebina. Zbiralnik ima tudi pokrov, tako da lahko vsebino shranite za kasneje. Ribežen je oblikovan tako, da se zbiralnik lahko pospravi v spodnji del, s tem pa prihranite prostor v kuhinji. Tako ribežen kot zbiralnik se lahko uporabljata posamično. Dimenzije ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: sreda 07.06. - četrtek 08.06.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

21,50 €
Pametno oblikovan ribežen MasterClass ima štiri načine ribanja. Na spodnji del ribežna se pritrdi zbiralnik, kjer se zbira naribana vsebina. Zbiralnik ima tudi pokrov, tako da lahko vsebino shranite za kasneje. Ribežen je oblikovan tako, da se zbiralnik lahko pospravi v spodnji del, s tem pa prihranite prostor v kuhinji. Tako ribežen kot zbiralnik se lahko uporabljata posamično. Dimenzije izdelka so 20,5 cm x 16 cm. Primerno za pranje v pomivalnem stroju.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Master Class
Material nerjaveče jeklo
Velikost 20,5 cm x 16 cm
Dodaj mnenje za izdelek Ribežen z zbiralnikom - štiristranski
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Ribežen z zbiralnikom - štiristranski ?
Kupci so si ogledali tudi