Set slaščičarskih kartic / strgal - Ibili

Set slaščičarskih kartic / strgal - Ibili

Set slaščičarskih kartic / strgal - Ibili

Set dveh osnovnih strgal za torto z ravnim in nazobčenim robom je kot nalašč za ustvarjanje gladkega ali teksturiranega zaključka. S strgaloma boste dosegli pravi slaščičarski videz torte. Idealno za uporabo s kraljevsko glazuro, masleno kremo itd. Strgalo z ravnim robom lahko uporabite tudi za razanje testa ali strganje posode. Dimenzije kartic so 15 cm x 10 cm. Primerno za pranje v ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 26.09. - sreda 27.09.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

3,50 €
Set dveh osnovnih strgal za torto z ravnim in nazobčenim robom je kot nalašč za ustvarjanje gladkega ali teksturiranega zaključka. S strgaloma boste dosegli pravi slaščičarski videz torte. Idealno za uporabo s kraljevsko glazuro, masleno kremo itd. Strgalo z ravnim robom lahko uporabite tudi za razanje testa ali strganje posode. Dimenzije kartic so 15 cm x 10 cm. Primerno za pranje v pomivalnem stroju.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material plastika
Velikost 15 cm x 10 cm
Dodaj mnenje za izdelek Set slaščičarskih kartic / strgal - Ibili
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Set slaščičarskih kartic / strgal - Ibili?