Set specialnih kozarcev za rdeče vino - 4 kom

Set specialnih kozarcev za rdeče vino - 4 kom

Set specialnih kozarcev za rdeče vino - 4 kom

Ljubitelji vina boste zagotovo navdušeni nad specialnimi kozarci za rdeče vino. Prepričala vas bo posebna oblika, kakor tudi sama zasnova. Kozarec je oblikovan tako, da vino vedno pijete z dna kozarca, kar omogoča popolnejši okus, prav tako pa se zmanjša oksidacija. Pri pitju vrhunskega vina si želimo le-tega okusiti v polnosti in prav takšno izkušnjo vam nudijo specilani kozarci. ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: sreda 22.05. - četrtek 23.05.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

22,90 €
Ljubitelji vina boste zagotovo navdušeni nad specialnimi kozarci za rdeče vino. Prepričala vas bo posebna oblika, kakor tudi sama zasnova. Kozarec je oblikovan tako, da vino vedno pijete z dna kozarca, kar omogoča popolnejši okus, prav tako pa se zmanjša oksidacija. Pri pitju vrhunskega vina si želimo le-tega okusiti v polnosti in prav takšno izkušnjo vam nudijo specilani kozarci. Kapaciteta kozarca je 90 ml (5 cm x 9 cm). Kozarci so darilno pakirani. Primerno za pranje v pomivalnem stroju.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Bar Craft
Material steklo
Velikost 90 ml
Dodaj mnenje za izdelek Set specialnih kozarcev za rdeče vino - 4 kom
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Set specialnih kozarcev za rdeče vino - 4 kom?