Set za creme brulee / souffle - Chicago Metallic

Set za creme brulee / souffle - Chicago Metallic

Set za creme brulee / souffle - Chicago Metallic

Naredite profesionalni creme brulee ali souffle kar doma. Set vsebuje vse za izdelavo elegantnih in okusnih sladic. Sam pekač lahko uporabite tudi posebej, saj se komponente razstavijo. Chicago Metallic set je za vse tiste, ki razumejo kakovost in design, želijo pa tudi profesionalno vzdržljivostkuhinjskih pripomočkov. Set vsebuje štiri 180 ml keramične posodice, kvadratni pekač velikosti ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: ponedeljek 12.06. - torek 13.06.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

29,90 €
Naredite profesionalni creme brulee ali souffle kar doma. Set vsebuje vse za izdelavo elegantnih in okusnih sladic. Sam pekač lahko uporabite tudi posebej, saj se komponente razstavijo. Chicago Metallic set je za vse tiste, ki razumejo kakovost in design, želijo pa tudi profesionalno vzdržljivostkuhinjskih pripomočkov. Set vsebuje štiri 180 ml keramične posodice, kvadratni pekač velikosti 20,3 cm in notranje stojalo, ki ohranja posodice na svojem mestu. Pekač iz aluminijastega jekla zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote. Primerno za pranje v pomivalnem stroju.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Kitchen Craft
Material keramika (stoneware)
Velikost 20,3 cm
Dodaj mnenje za izdelek Set za creme brulee / souffle - Chicago Metallic
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Set za creme brulee / souffle - Chicago Metallic?