Barvne silikonske slamice - 6 kom

Silikonske slamice - 6 kom

Silikonske slamice - 6 kom

Naredimo nekaj za okolje in zavrzimo plastične slamice za enkratno uporabo. Izberite raje silikonske slamice za večkratno uporabo. Slamice so prikladno oblikovane ter izredno široke, tako da jih lahko uporabite tudi za smoothie in milkshake. V setu se nahaja 6 slamic, ki so narejene iz kvalitetnega prehrambenega silikona ter ščetka za čiščenje. Dolžina slamice je 25 cm. Lahko se perejo ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: petek 10.02. - ponedeljek 13.02.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

11,90 €
Naredimo nekaj za okolje in zavrzimo plastične slamice za enkratno uporabo. Izberite raje silikonske slamice za večkratno uporabo. Slamice so prikladno oblikovane ter izredno široke, tako da jih lahko uporabite tudi za smoothie in milkshake. V setu se nahaja 6 slamic, ki so narejene iz kvalitetnega prehrambenega silikona ter ščetka za čiščenje. Dolžina slamice je 25 cm. Lahko se perejo tudi v pomivalnem stroju. Slamice so brez BPA-ja.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Kitchen Craft
Material silikon
Velikost 25 cm
Dodaj mnenje za izdelek Silikonske slamice - 6 kom
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Silikonske slamice - 6 kom?