Silikonski model za torto - Medvedek

Silikonski model za torto - Medvedek

Silikonski model za torto - Medvedek

Pripravite prisrčno torto v obliki medvedka in razveselite svoje najmlajše. Model je narejen iz visokokakovostnega silkona, ki je odporen na temperaturo od - 60 °C do 230 °C. Kvaliteten silikon se ne navzame vonja, se enakomerno segreva ter ohlaja in ni ga potrebno predhodno naoljiti, saj se biskvit ne bo prijel na površino. Primerno le za ročno pranje z mehko gobico. Velikost modela je 26 ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: sreda 22.05. - četrtek 23.05.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

16,90 €
Pripravite prisrčno torto v obliki medvedka in razveselite svoje najmlajše. Model je narejen iz visokokakovostnega silkona, ki je odporen na temperaturo od - 60 °C do 230 °C. Kvaliteten silikon se ne navzame vonja, se enakomerno segreva ter ohlaja in ni ga potrebno predhodno naoljiti, saj se biskvit ne bo prijel na površino. Primerno le za ročno pranje z mehko gobico. Velikost modela je 26 cm x 24 cm x 5,5 cm.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material silikon
Velikost 26 cm x 24 cm x 5,5 cm.
Dodaj mnenje za izdelek Silikonski model za torto - Medvedek
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Silikonski model za torto - Medvedek?