Silikonski pekač s steklenim dnom - okrogli

Silikonski pekač s steklenim dnom - okrogli

Silikonski pekač s steklenim dnom - okrogli

Vsi, ki radi pečete torte boste nad silikonskim pekačem zagotovo navdušeni, saj bo vaša torta vedno perfektna. Pekač je narejen iz visokokakovostnega silikona (LFGB - premium razred) in trpežnega kaljenega stekla. Biskvit se ne bo prijemal, tako da ga boste z lahkoto odstranili. Torto lahko postrežete tudi na steklenem dnu. Primeren je tudi za pripravo tort, ki se ne pečejo. Odporen na ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 12.12. - sreda 13.12.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

23,50 €
Vsi, ki radi pečete torte boste nad silikonskim pekačem zagotovo navdušeni, saj bo vaša torta vedno perfektna. Pekač je narejen iz visokokakovostnega silikona (LFGB - premium razred) in trpežnega kaljenega stekla. Biskvit se ne bo prijemal, tako da ga boste z lahkoto odstranili. Torto lahko postrežete tudi na steklenem dnu. Primeren je tudi za pripravo tort, ki se ne pečejo. Odporen na temperaturo do 230 °C. Varno za uporabo v mikrovalovni pečici in zamrzovalniku. Premer pekača je 26 cm, višina pa 7,5 cm. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material silikon
Velikost 26 cm x 7,5 cm
Dodaj mnenje za izdelek Silikonski pekač s steklenim dnom - okrogli
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Silikonski pekač s steklenim dnom - okrogli?