Silikonski svinčnik za dekoracijo sladic

Silikonski svinčnik za dekoracijo sladic

Silikonski svinčnik za dekoracijo sladic

Če radi ustvarjate tudi v kuhinji, potem bo pisalo za dekoracijo sladic pravi pripomoček za vas. Svinčnik ima dva različna nastavka, ožjega in širšega. Odlično bo služil za razne napise, vzorce itd. Svinčnik lahko napolnite s čokolado, marmelado, medom, glazuro ali kakšno drugo maso za dekorairanje. Vsebino napolnite, potisnete navzdol in že ste pripravljeni za ustvarjanje. Velikost ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: petek 26.07. - ponedeljek 29.07.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

3,90 €
Če radi ustvarjate tudi v kuhinji, potem bo pisalo za dekoracijo sladic pravi pripomoček za vas. Svinčnik ima dva različna nastavka, ožjega in širšega. Odlično bo služil za razne napise, vzorce itd. Svinčnik lahko napolnite s čokolado, marmelado, medom, glazuro ali kakšno drugo maso za dekorairanje. Vsebino napolnite, potisnete navzdol in že ste pripravljeni za ustvarjanje. Velikost svinčnika je 12 cm. Primerno za pranje v pomivalnem stroju.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material silikon
Velikost 12 cm
Dodaj mnenje za izdelek Silikonski svinčnik za dekoracijo sladic
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Silikonski svinčnik za dekoracijo sladic?