Stojalo za gobice in čistilo

Stojalo za gobice in čistilo

Stojalo za gobice in čistilo

Torej, oprali ste posodo ter pobrisali delovne površine in zadnja stvar, ki jo želite je neurejen umivalnik poln gobic, blazinic, pralnih rokavic itd. S stojalom za čistilne pripomočke bo vaše kuhinjsko korito vedno urejeno, stvari pa vedno pri roki. Stojalo ima glavni predelek, kamor pospravite čistilo, rokavice ali ščetko, dva bočna predelka za gobice in predelek kamor lahko obesite gobaste krpe. Odstranljiv podstavek zbira odcejeno vodo, tako da ne boste imeli težav s plesnijo in bakterijami, ki se najraje zadržujejo v vlažnih gobicah. Lahko se pere v pomivalnem stroju. ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 07.02. - sreda 08.02.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

14,90 €
Torej, oprali ste posodo ter pobrisali delovne površine in zadnja stvar, ki jo želite je neurejen umivalnik poln gobic, blazinic, pralnih rokavic itd. S stojalom za čistilne pripomočke bo vaše kuhinjsko korito vedno urejeno, stvari pa vedno pri roki. Stojalo ima glavni predelek, kamor pospravite čistilo, rokavice ali ščetko, dva bočna predelka za gobice in predelek kamor lahko obesite gobaste krpe. Odstranljiv podstavek zbira odcejeno vodo, tako da ne boste imeli težav s plesnijo in bakterijami, ki se najraje zadržujejo v vlažnih gobicah. Lahko se pere v pomivalnem stroju. Dimenzije stojala so 19,5 cm x 9 cm x 12 cm.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Kitchen Craft
Material plastika
Velikost 12 x 19,5 x 9 cm
Dodaj mnenje za izdelek Stojalo za gobice in čistilo
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Stojalo za gobice in čistilo?