Strojček za testenine Ibili

Strojček za testenine Ibili

Strojček za testenine Ibili

Ste velik ljubitelj testenin? S strojčkom si lahko sveže testenine pripravite kar doma. Strojček omogoča 9 različnih debelin, tako da si lahko privoščite špagete, široke rezance, lasagno ali pa kaj drugega. Strojček lahko uporabite tudi za valjanje katerega koli drugega testa. V kompletu je tudi sponka, s katero strojček pritrdite na mizo in tako se le-ta ne bo premikal. Ima zmogljiv ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 3,90 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 27.09. - sreda 28.09.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

Redna cena 39,90 € Special Price 33,12 €

Ste velik ljubitelj testenin? S strojčkom si lahko sveže testenine pripravite kar doma. Strojček omogoča 9 različnih debelin, tako da si lahko privoščite špagete, široke rezance, lasagno ali pa kaj drugega. Strojček lahko uporabite tudi za valjanje katerega koli drugega testa. V kompletu je tudi sponka, s katero strojček pritrdite na mizo in tako se le-ta ne bo premikal. Ima zmogljiv kromiran okvir s kromiranimi valji, varnimi za živila. Primerno le za ročno pranje. Priloženi so tudi recepti.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material nerjaveče jeklo
Velikost 17 cm x 5 cm x 2 cm
Dodaj mnenje za izdelek Strojček za testenine Ibili
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Strojček za testenine Ibili?
Kupci so si ogledali tudi