Termo flaška za vodo - Purple Glitter

Termo flaška za vodo - Purple Glitter

Termo flaška za vodo - Purple Glitter

Že poznate trendi flaške Built, ki slovijo po kvaliteti in dovršenem videzu? Built flaška ne bo poskrbela le zato, da boste ostali hidrirani, temveč boste tudi v stilu, saj je flaška prlepega izgleda. Izdelana je iz nerjavečega jekla 18/8, ima dvojno steno in je vakumsko izolirana. Vaša pijača bo tako ostala hladna do 24 ur, topla pa tudi do 6 ur. Dvojna stena pomeni tudi, da bo ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 23.04. - sreda 24.04.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

24,90 €
Že poznate trendi flaške Built, ki slovijo po kvaliteti in dovršenem videzu? Built flaška ne bo poskrbela le zato, da boste ostali hidrirani, temveč boste tudi v stilu, saj je flaška prlepega izgleda. Izdelana je iz nerjavečega jekla 18/8, ima dvojno steno in je vakumsko izolirana. Vaša pijača bo tako ostala hladna do 24 ur, topla pa tudi do 6 ur. Dvojna stena pomeni tudi, da bo zunanjost ohranila ugodno temperaturo za držanje, tehnologija Perfect Seal pa zagotavlja, da je pokrov nepropusten, tako da bo vaša voda, čaj ali smoothie vedno na varnem. Steklenica je BPA free. Kapaciteta flaške je 500 ml.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Built
Material nerjaveče jeklo
Velikost 500 ml
Dodaj mnenje za izdelek Termo flaška za vodo - Purple Glitter
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Termo flaška za vodo - Purple Glitter?