Termo lonček za kavo Built - Charcoal & Grey

Termo lonček za kavo Built - Charcoal & Grey

Termo lonček za kavo Built - Charcoal & Grey

Si želite kvaliteten in praktičen termo lonček, ki je hkrati tudi prečudovitega izgleda? Izberite Built termo lonček iz nerjavečega jekla in poskrbite, da bo vaša topla ali hladna pijača vedno pripravljena na naslednji požirek. Built je znan po svoji kvalitetni izdelavi, zato ste lahko brez skrbi, saj bo vsebina lončka vedno na varnem. Ima dvojno vakumsko izolacijo, ki ohranja pijačo ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 3,90 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 31.05. - sreda 01.06.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

21,90 €
Si želite kvaliteten in praktičen termo lonček, ki je hkrati tudi prečudovitega izgleda? Izberite Built termo lonček iz nerjavečega jekla in poskrbite, da bo vaša topla ali hladna pijača vedno pripravljena na naslednji požirek. Built je znan po svoji kvalitetni izdelavi, zato ste lahko brez skrbi, saj bo vsebina lončka vedno na varnem. Ima dvojno vakumsko izolacijo, ki ohranja pijačo hladno do 24 ur, toplo pa do 8 ur. Kapaciteta lončka je 470 ml.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Built
Material nerjaveče jeklo
Velikost 470 ml
Dodaj mnenje za izdelek Termo lonček za kavo Built - Charcoal & Grey
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Termo lonček za kavo Built - Charcoal & Grey?