Termometer za meso - Oven

Termometer za meso - Oven

Termometer za meso - Oven

Vedno pripravite pravilno pečeno meso s termometrom za meso iz nerjavečega jekla. Termometer za meso lahko koristite tudi v pečici. Termometer meri temperaturo mesa, kakor tudi same pečice, lahko pa služi tudi za preverjanje temperature olja. Temperatura na termometru je navedena v °C in °F. Uporabljati maksimum 30 minut na temperaturi do 250 °C / 480 °F. Termometer lahko zaradi visokih ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 18.06. - sreda 19.06.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

13,90 €
Vedno pripravite pravilno pečeno meso s termometrom za meso iz nerjavečega jekla. Termometer za meso lahko koristite tudi v pečici. Termometer meri temperaturo mesa, kakor tudi same pečice, lahko pa služi tudi za preverjanje temperature olja. Temperatura na termometru je navedena v °C in °F. Uporabljati maksimum 30 minut na temperaturi do 250 °C / 480 °F. Termometer lahko zaradi visokih temperatur spremeni barvo, kar pa ne vpliva na samo kakovost delovanja. Termometer lahko očistimo le z vlažno krpo, saj ni primeren za čiščenje v pomivalnem stroju.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material nerjaveče jeklo
Velikost 13 cm
Dodaj mnenje za izdelek Termometer za meso - Oven
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Termometer za meso - Oven ?