Velika lopatka za zajemanje

Velika lopatka za zajemanje

Velika lopatka za zajemanje

Z lahkoto prestavite pečen krompirček, zelenjavo in še kaj iz ponve na krožnik. Običajne lopatke so ravne, zaradi česar težje zajamete večjo količino pečenih dobrot. Široka glava lopatke in dvignjene stranice omogočajo enostavno prestavljanje hrane iz ponve na krožnik. Lopatka za zajemanje je kot nalašč za prestavljanje pečenega krompirčka, korenja, paprike, bučk in še kaj. ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: petek 10.02. - ponedeljek 13.02.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

Redna cena 8,90 € Special Price 7,57 €

Z lahkoto prestavite pečen krompirček, zelenjavo in še kaj iz ponve na krožnik. Običajne lopatke so ravne, zaradi česar težje zajamete večjo količino pečenih dobrot. Široka glava lopatke in dvignjene stranice omogočajo enostavno prestavljanje hrane iz ponve na krožnik. Lopatka za zajemanje je kot nalašč za prestavljanje pečenega krompirčka, korenja, paprike, bučk in še kaj. Lopatka za zajemanje je izdelana iz trnega najlona, zaradi česar se ne upogiba pod večjo količino naložene hrane. Lopatko za zajemanje tako lahko uporabite tudi na najbolj občutljivi posodi. Lopatka za zajemanje je primerna za pranje v pomivalnem stroju. Velikost lopatke je 33 cm x 17,5 cm. Brez BPA.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material najlon
Velikost 33 cm x 17,5 cm
Dodaj mnenje za izdelek Velika lopatka za zajemanje
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Velika lopatka za zajemanje?