Žar / grill ponev - Titan

Žar / grill ponev - Titan

Žar / grill ponev - Titan

Pripravite si jedi z žara kar na domačem štedilniku. Ponev za žar je primerna za vse kuhalne površine, prav tako pa jo lahko postavite v pečico (do 250 °C). Ponev je narejena iz litega aluminija, ima trojni premaz proti prijemanju in ergonomski ročaj iz nerjavečega jekla. Če imate radi jedi z žara in kvalitetne ponve, potem vas Titan ponev za žar ne bo razočarala. Dimenzije ponve so ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: petek 10.02. - ponedeljek 13.02.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

Redna cena 45,90 € Special Price 36,72 €

Pripravite si jedi z žara kar na domačem štedilniku. Ponev za žar je primerna za vse kuhalne površine, prav tako pa jo lahko postavite v pečico (do 250 °C). Ponev je narejena iz litega aluminija, ima trojni premaz proti prijemanju in ergonomski ročaj iz nerjavečega jekla. Če imate radi jedi z žara in kvalitetne ponve, potem vas Titan ponev za žar ne bo razočarala. Dimenzije ponve so 28 cm x 28 cm. Primerno za pranje v pomivalnem stroju. Brez PFOA.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material aluminij
Velikost 28 cm x 28 cm
Dodaj mnenje za izdelek Žar / grill ponev - Titan
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Žar / grill ponev - Titan?
Kupci so si ogledali tudi