Gostinski program

Vsak gostinec si želi, da njegovi gostje zapustijo gostilno siti, zadovoljni in nasmejani, za kar pa je potreben prijeten ambient, dobra hrana, odlična postrežba in posvečanje pozornosti podrobnostim. Za dobro hrano poskrbite vi, pri vsem ostalem pa vam lahko pomagamo mi. V Hudi Kuhni tudi pri ponudbi izdelkov za gostilne, restavracije in bare sledimo viziji naše spletne trgovine: široka ponudba kvalitetnih izdelkov po dostopnih cenah. Naš prodajni program za gostince zajema vse od klasičnih do popolnoma posebnih, nenavadnih in inovativnih izdelkov, tako za vašo kuhinjo kot postrežbo gostom. Dnevno iščemo nove izdelke, ki vam bodo v pomoč pri pripravi hrane v kuhinji ali pri prezentaciji vaših znamenitih jedi.

Zakaj izbrati nas:

  • osebni pristop,
  • široka ponudba kvalitetnih izdelkov po dostopnih cenah,
  • prilagodljivost vašemu urniku,
  • svetovanje pri izbiri pravih izdelkov za vaše jedi,
  • vedno dosegljivi in odzivni na vaše potrebe in želje,
  • kvalitetni izdelki po ugodnih cenah.

Prepričani smo, da nas povezuje enaka miselnost - zadovoljiti vašega gosta. Zavedamo se, da se vaši gostje vračajo k vam, zaradi vašega dolgoletnega truda, odlične ponudbe in kvalitetne hrane, zato se bomo potrudili, da k temu pripomoremo tudi mi. Spodaj si lahko ogledate nekaj katalogov iz naše ponudbe, z veseljem pa se oglasimo tudi pri vas osebno in skupaj poiščemo prave izdelke za vas.

prelistajte celotne kataloge iz naše ponudbe za gostince:

Zaupajo nam že:

Za vsa vprašanja, cenike in osebno svetovanje smo vam na voljo na telefonski številki 031 550 326, lahko pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in vas pokličemo v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam sporočilo

Kontaktni podatki