NE SPREGLEJ: hudih akcij! Le za kratek čas! Klikni tukaj
Kuhinjski pripomočki za vsakogar - spletna trgovina Huda Kuhna

Začnite iskanje:

Košarica0Item(s)
0 Skupaj: 0,00 €

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nastavitve piškotkov

 

Piškotki

Vaša zasebnost je za nas zelo pomembna, zato si prizadevamo, da vam ponudimo vse informacije o piškotkih, ki jih uporabljamo na naši spletni strani. Vse podrobne in dodatne informacije o piškotkih najdete v spodnji tabeli. Zavedati se je potrebno le, da v kolikor se tehnični piškotki na spletni trgovini hudakuhna.si v popolnosti onemogočijo, potem nakupovanje v spletni trgovini hudakuhna.si ne bo mogoče oziroma uporabnik ne bo mogel uporabljati funkcij spletišča v polni meri. 

V kolikor se bodo v spletni trgovini hudakuhna.si pojavile kakšne spremembe na področju piškotkov in zasebnosti, bomo vse spremembe takoj zapisali na tej strani.

Tabela prikazuje seznam piškotkov, ki se shranjujejo na vaš računalnik ob uporabi spletne strani oziroma izvajanju nakupa. Piškotki so potrebni za nemoteno in kvaliteno opravljanje nakupov v spletni trgovini hudakuhna.si.

Ime piškotka Namen Čas piškotka Podjetje
__utma Statistika obiskanosti 2 leti Google
__utmb Statistika obiskanosti 1 leto Google
__utmc Statistika obiskanosti do konca seje Google
__utmz Statistika obiskanosti 1 dan Google
frontend Nakupovanje 30 dni hudakuhna.si

 

Hudakuhna.si uporablja piškotke. S klikom na gumb "vredu" sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Piškotke lahko kadarkoli prilagodite v Nastavitvah piškotkov.