Komplet keramičnih steklenic za olje in kis - World of Flavours

Komplet keramičnih steklenic za olje in kis

Komplet keramičnih steklenic za olje in kis

Naj gre za grško solato, pico ali rezino kruha - brez kapljice olivnega olja ali balzamičnega kisa, določena hrana ni nikoli popolna. Komplet dveh keramičnih steklenic za olje in kis z zamaški iz plute je idealen za shranjevanje in postrežbo vseh vrst olj in kisov. Plutovinasti zamaški dobro tesnijo, zato bodo sadne note in okusi zaklenjeni v steklenici. Prelep izgled je kot nalašč za ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 3,90 € / naročilo
Predvidena dostava: četrtek 26.05. - petek 27.05.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

19,90 €
Naj gre za grško solato, pico ali rezino kruha - brez kapljice olivnega olja ali balzamičnega kisa, določena hrana ni nikoli popolna. Komplet dveh keramičnih steklenic za olje in kis z zamaški iz plute je idealen za shranjevanje in postrežbo vseh vrst olj in kisov. Plutovinasti zamaški dobro tesnijo, zato bodo sadne note in okusi zaklenjeni v steklenici. Prelep izgled je kot nalašč za uporabo v kuhinji ali namizju, saj steklenici ne boste želeli skriti! Kapaciteta keramične steklenice je 500 ml. Primerno le za ročno pranje.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Kitchen Craft
Material keramika
Velikost 500 ml
Dodaj mnenje za izdelek Komplet keramičnih steklenic za olje in kis
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Komplet keramičnih steklenic za olje in kis?