Kristalni Whiskey set Verona - Maxwell & Williams

Kristalni Whiskey set Verona - Maxwell & Williams

Kristalni Whiskey set Verona - Maxwell & Williams

Ste ljubitelj Whiskey-ja?. S 3 – delnim kompletom za Whiskey boste svojo priljubljeni pijačo srkali s stilom. Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za srkanje, uživanje in shranjevanje vaše alkoholne pijače. Zamašek steklenice ima neprodušno silikonsko tesnilo, zato ni skrbi, da bi se pijača polila ali razdišala. Set je narejen iz robustnega, popolnoma prozornega kristalnega stekla. Geometrijski diamantno brušen trak, je ključna značilnost kolekcije Verona. Komplet je pakiran v čudoviti darilni škatli Maxwell & Williams, zato bo prav posebno darilo za ljubitelje Whiskey-ja. ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: sreda 22.05. - četrtek 23.05.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

79,90 €
Ste ljubitelj Whiskey-ja?. S 3 – delnim kompletom za Whiskey boste svojo priljubljeni pijačo srkali s stilom. Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za srkanje, uživanje in shranjevanje vaše alkoholne pijače. Zamašek steklenice ima neprodušno silikonsko tesnilo, zato ni skrbi, da bi se pijača polila ali razdišala. Set je narejen iz robustnega, popolnoma prozornega kristalnega stekla. Geometrijski diamantno brušen trak, je ključna značilnost kolekcije Verona. Komplet je pakiran v čudoviti darilni škatli Maxwell & Williams, zato bo prav posebno darilo za ljubitelje Whiskey-ja. Primerno le za ročno pranje.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Maxwell & Williams
Material steklo
Velikost 750 ml / 270 ml
Dodaj mnenje za izdelek Kristalni Whiskey set Verona - Maxwell & Williams
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Kristalni Whiskey set Verona - Maxwell & Williams?