La Cafetiere steklena skodelica s cedilom

La Cafetiere steklena skodelica s cedilom

La Cafetiere steklena skodelica s cedilom

Če uživate v čaju, potem je La Cafetiere steklena skodelica s cedilom, kot nalašč za vas. S čudovito obliko bo poskrbela za aromatiziran in poživljajoč čajni oddih. Skodelica vključuje cedilo iz belega stekla in pokrov, ki vsebuje silikonski obroč, da vsebina ostane izolirana, medtem ko se čaj namaka. Preprosto nalijte vročo vodo v skodelico in namestite cedilo z vašim najljubšim ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: petek 10.02. - ponedeljek 13.02.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

17,90 €
Če uživate v čaju, potem je La Cafetiere steklena skodelica s cedilom, kot nalašč za vas. S čudovito obliko bo poskrbela za aromatiziran in poživljajoč čajni oddih. Skodelica vključuje cedilo iz belega stekla in pokrov, ki vsebuje silikonski obroč, da vsebina ostane izolirana, medtem ko se čaj namaka. Preprosto nalijte vročo vodo v skodelico in namestite cedilo z vašim najljubšim čajem ter pokrijte. Ko je čaj pripravljen, cedilo odstranite in že ste pripravljeni na srkanje okusnega čaja. Skodelica je lahko tudi prelepo darilo za vse ljubitelje čaja. Kapaciteta skodelice je 375 ml. Skodelice ne postavljajte na grelne elemente.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Kitchen Craft
Material steklo
Velikost 375 ml
Dodaj mnenje za izdelek La Cafetiere steklena skodelica s cedilom
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o La Cafetiere steklena skodelica s cedilom?