Set za mleko in sladkor - Mikasa Clovelly

Set za mleko in sladkor - Mikasa Clovelly

Set za mleko in sladkor - Mikasa Clovelly

Navdih za poslikavo seta so pri Mikasi našli v slikoviti ribiški vasici Clovelly in v njenih čudovitih prodnatih plažah ter vrtovih. Poslikava zajema kombinacijo pik, prelepih cvetlic in kanček navtičnih črt. Komplet za mleko in sladkor iz premium porcelana bo navdušil vsakogar, ki si želi kvalitetnih kuhinjskih dodatkov. Set je darilno pakiran, tako da ga lahko poklonite vašim ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 23.04. - sreda 24.04.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

29,90 €
Navdih za poslikavo seta so pri Mikasi našli v slikoviti ribiški vasici Clovelly in v njenih čudovitih prodnatih plažah ter vrtovih. Poslikava zajema kombinacijo pik, prelepih cvetlic in kanček navtičnih črt. Komplet za mleko in sladkor iz premium porcelana bo navdušil vsakogar, ki si želi kvalitetnih kuhinjskih dodatkov. Set je darilno pakiran, tako da ga lahko poklonite vašim najdražjim. Primerno za pranje v pomivalnem stroju. Kapaciteta posodice za mleko je 220 ml.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Mikasa
Material porcelan
Velikost 220 ml
Dodaj mnenje za izdelek Set za mleko in sladkor - Mikasa Clovelly
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Set za mleko in sladkor - Mikasa Clovelly?