Model za led ColourWorks Pop Out - viola

Model za led Pop Out - viola

Model za led Pop Out - viola

Praktičen in eleganten silikonski model za ledene kocke s prilagodljivo podlago za enostavno sprostitev bo poskrbel, da se bo led hitro znašel v vaši pijači. Če želite odstraniti ledene kocke, preprosto upognite protizdrsne ročaje ali posamično pritisnite na mehko silikonsko podlago in pritisnite kocko proti vrhu. V modelu lahko pripravite 21 kock. Velikost modela je 28 cm x 12 cm. ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: četrtek 29.02. - petek 01.03.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

5,50 €
Praktičen in eleganten silikonski model za ledene kocke s prilagodljivo podlago za enostavno sprostitev bo poskrbel, da se bo led hitro znašel v vaši pijači. Če želite odstraniti ledene kocke, preprosto upognite protizdrsne ročaje ali posamično pritisnite na mehko silikonsko podlago in pritisnite kocko proti vrhu. V modelu lahko pripravite 21 kock. Velikost modela je 28 cm x 12 cm. Primerno za pranje v pomivalnem stroju (le na vrhnji polici pomivalnega stroja).
Dodatne informacije
Blagovna znamka ColourWorks
Material silikon
Velikost 28 cm x 12 cm
Dodaj mnenje za izdelek Model za led Pop Out - viola
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Model za led Pop Out - viola?