Steklenica za olje in kis - spirala

Steklenica za olje in kis - spirala

Steklenica za olje in kis - spirala

Pri vašem naslednjem kosilu ali večerji vnesite pridih Italije z inovativno oblikovano steklenico za olje in kis hkrati. Steklenico za olje in kis v obliki spirale enostavno postavite na mizo in omogočite vašim gostom, da si solato pripravijo po svoje. S steklenico prihranite tudi prostor, tako v kuhinji kot pri postrežbi na mizi, saj steklenica združuje tako kis kot olje. Le še sol manjka. Steklenica za postrežbo olja in kisa v obliki spirale ima prostornino 300 ml (zunanji del) in 100 ml (notranji del). Steklenica ima dvojno grlo in plutovinaste zamaške. Steklenica je izdelana iz ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: petek 10.02. - ponedeljek 13.02.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

17,90 €
Pri vašem naslednjem kosilu ali večerji vnesite pridih Italije z inovativno oblikovano steklenico za olje in kis hkrati. Steklenico za olje in kis v obliki spirale enostavno postavite na mizo in omogočite vašim gostom, da si solato pripravijo po svoje. S steklenico prihranite tudi prostor, tako v kuhinji kot pri postrežbi na mizi, saj steklenica združuje tako kis kot olje. Le še sol manjka. Steklenica za postrežbo olja in kisa v obliki spirale ima prostornino 300 ml (zunanji del) in 100 ml (notranji del). Steklenica ima dvojno grlo in plutovinaste zamaške. Steklenica je izdelana iz stekla.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Italian Flavours
Material steklo
Velikost 300 ml in 100 ml
Dodaj mnenje za izdelek Steklenica za olje in kis - spirala
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Steklenica za olje in kis - spirala?