Brusilec nožev 3v1

Brusilec nožev 3v1

Brusilec nožev 3v1

Za preprosto, hitro in natančno brušenje. Brusilec ima diamantno režo za popravilo poškodovanih robov, karbidno režo, ki ustvarja popoln 'V' rob za natančno rezanje in keramično režo za končno honiranje in poliranje. S pritiskom na gumb se odpre ali zloži, tako da je shranjevanje enostavno in varno. Ima ergonomski ročaj ter protizdrsno podlogo za varno in učinkovito uporabo. Dimenzije ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 18.06. - sreda 19.06.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

12,90 €
Za preprosto, hitro in natančno brušenje. Brusilec ima diamantno režo za popravilo poškodovanih robov, karbidno režo, ki ustvarja popoln 'V' rob za natančno rezanje in keramično režo za končno honiranje in poliranje. S pritiskom na gumb se odpre ali zloži, tako da je shranjevanje enostavno in varno. Ima ergonomski ročaj ter protizdrsno podlogo za varno in učinkovito uporabo. Dimenzije izdelka so 14,4 cm x 4 cm x 4,5 cm.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material nerjaveče jeklo
Velikost 14,4 cm x 4 cm x 4,5 cm.
Dodaj mnenje za izdelek Brusilec nožev 3v1
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Brusilec nožev 3v1?