Lopatka za zajemanje

Lopatka za zajemanje

Lopatka za zajemanje

Z lahkoto prestavite pečen krompirček, zelenjavo in še kaj iz ponve na krožnik. Običajne lopatke so ravne, zaradi česar težje zajamete večjo količino pečenih dobrot. Široka glava lopatke in dvignjene stranice omogočajo enostavno prestavljanje pečenja iz ponve na krožnik. Reže na spodnjem delu glave lopatke za zajemanje pa poskrbijo, da odvečno olje odteče nazaj v ponev, zaradi česar bo vaša pečena hrana manj mastna, kuhinja pa bolj čista. Lopatka za zajemanje je kot nalašč za prestavljanje pečenega krompirčka, korenja, paprike, bučk in še kaj. Lopatka za zajemanje ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: četrtek 29.02. - petek 01.03.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

11,50 €
Z lahkoto prestavite pečen krompirček, zelenjavo in še kaj iz ponve na krožnik. Običajne lopatke so ravne, zaradi česar težje zajamete večjo količino pečenih dobrot. Široka glava lopatke in dvignjene stranice omogočajo enostavno prestavljanje pečenja iz ponve na krožnik. Reže na spodnjem delu glave lopatke za zajemanje pa poskrbijo, da odvečno olje odteče nazaj v ponev, zaradi česar bo vaša pečena hrana manj mastna, kuhinja pa bolj čista. Lopatka za zajemanje je kot nalašč za prestavljanje pečenega krompirčka, korenja, paprike, bučk in še kaj. Lopatka za zajemanje je izdelana iz močnega nerjavečega jekla, zaradi česar se ne upogiba pod večjo količino naložene hrane. Glava lopatke pa ima na toploto odporno najlonsko prevleko, ki poskrbi, da ne popraskate ponve ali posode med zajemanjem. Lopatko za zajemanje tako lahko uporabite tudi na najbolj občutljivi posodi. Lopatka za zajemanje je primerna za čiščenje v pomivalnem stroju. Velikost lopatke: 32 cm.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Master Class
Material nerjaveče jeklo
Velikost 32 cm
Dodaj mnenje za izdelek Lopatka za zajemanje
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Lopatka za zajemanje?