Profesionalni wok - Titanio Chef

Profesionalni wok - Titanio Chef

Profesionalni wok - Titanio Chef

Wok iz kovanega aluminija je popoln dodatek za visokotemperaturno kuhanje. Zelo hitro absorbira toploto, zato lahko svoje najljubše jedi hitro in enostavno ocvrete, poparite ali popečete. Wok je primeren za vse kuhalne površine, prav tako pa ga lahko postavite v pečico (brez silikonskega ročaja). Wok ima trojni premaz proti prijemanju, je ojačan s titanovo prevleko in ima snemljiv ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 12.12. - sreda 13.12.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

54,90 €
Wok iz kovanega aluminija je popoln dodatek za visokotemperaturno kuhanje. Zelo hitro absorbira toploto, zato lahko svoje najljubše jedi hitro in enostavno ocvrete, poparite ali popečete. Wok je primeren za vse kuhalne površine, prav tako pa ga lahko postavite v pečico (brez silikonskega ročaja). Wok ima trojni premaz proti prijemanju, je ojačan s titanovo prevleko in ima snemljiv silikonski ročaj. Premer woka je 30 cm. Primerno za pranje v pomivalnem stroju. Brez PFOA.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material aluminij
Velikost 30 cm
Dodaj mnenje za izdelek Profesionalni wok - Titanio Chef
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Profesionalni wok - Titanio Chef?